Jan Veldhuizen stelt zich voor!

Sinds oktober 2021 heeft BuildingJobs twee nieuwe eigenaren. Jan Veldhuizen en Thijs van Barneveld. Jan stelt zich voor.

Jan is geboren en getogen in Hoevelaken en studeerde Bedrijfskunde in Groningen. Na zijn studie ging hij aan de slag bij Randstad Uitzendbureau waar hij samen met Thijs een team vormde. Na zijn tijd bij Randstad ging hij aan de slag bij een logistiek dienstverlener. Het recruitmentvak bleef echter toch trekken en al snel maakte hij de overstap naar een nieuw opgerichte uitzendorganisatie. Als directeur maakte Jan er een goedlopend bedrijf van. Na ruim negen jaar was het echter tijd om een lang gekoesterde wens waar te maken. Toen de kans zich voor deed om BuildingJobs over te nemen hoefde Jan dan ook niet lang na te denken.

Jan, kun je wat meer over jezelf vertellen?
Zoals in de intro al genoemd ben ik geboren en getogen in Hoevelaken en daar woon ik nog steeds met mijn vrouw en twee dochters. Het wonen in een rustig dorp bevalt ons erg goed. En wil je de drukte opzoeken dan zijn Amersfoort en Utrecht heel dichtbij.

Een eigen onderneming kost veel tijd. Heb je daarnaast nog tijd voor hobby’s?
Ik ben een absolute sportliefhebber. Met name wielrennen, boksen, basketbal en voetbal vind ik erg leuk om te kijken en om te doen. Het nadeel van zoveel sporten leuk vinden is dat je uiteindelijk nergens de top in haalt. Ik ben dan ook een echte breedtesporter die met veel plezier de professionals volgt. Zo bezoek ik regelmatig een wielerklassieker of een wedstrijd veldrijden. Ook van voetbal kijken kan ik erg genieten. Al vind ik niets zo mooi als een wielrenner die afziet in een bergetappe of een veldrijder die totaal uitgeput met de modder in zijn gezicht over de finish komt.

Wat zijn je ambities met BuildingJobs?
Ik ben niet zo heel erg bezig wat ik met BuildingJobs wil bereiken. Het is mijn ambitie om vooral veel plezier uit mijn werk te halen.

Waarin wil BuildingJobs zich onderscheiden?
De arbeidsmarkt is grillig en er is veel concurrentie tussen recruitmentbureaus. Je kunt er niet omheen dat het er soms erg opportunistisch aan toe gaat. Het is onze grootste uitdaging om bedrijven en kandidaten in de koeltechniek en klimaatbeheersing te laten zien dat het ook anders kan. Wij denken dat we heel veel meerwaarde kunnen bieden in het bij elkaar brengen van werkgevers en kandidaten die écht bij elkaar passen. Daarnaast zijn onze klanten koning, maar onze kandidaten keizer. Wij vinden altijd dat de loopbaan van kandidaten die wij bemiddelen voorop moet staan. Bij BuildingJobs staat de mens centraal en dat is de reden dat we uitsluitend willen werken met opdrachtgevers voor wie hetzelfde geldt!

  • Share this post